Ochrana osobních údajů

Zeilendeschepen.nl je webová stránka Slaapschepen BV. Slaapschepen BV odpovídá za zpracování osobních údajů, jak je uvedeno v tomto prohlášení o ochraně osobních údajů.

Osobní údaje, které zpracováváme

Slaapschepen BV zpracovává vaše osobní údaje, které používáte naše služby a / nebo protože tyto informace nám dává. Níže je uveden přehled o osobních údajů zpracováváme:

Speciální a / nebo citlivé osobní údaje, které zpracováváme

Naše webové stránky a / nebo služba nemá v úmyslu shromažďovat údaje o návštěvnících webových stránek, kteří jsou mladší než 16 roky. Pokud nemají povolení od rodičů nebo opatrovníků. Nemůžeme však zkontrolovat, zda je návštěvník starší než 16. Proto podporujeme rodiče, aby se podíleli na on-line aktivitách svých dětí, aby se předešlo shromažďování údajů o dětech bez souhlasu rodičů. Pokud jste přesvědčeni, že jsme získali osobní údaje o nezletilé osobě bez tohoto souhlasu, kontaktujte nás prosím info@slaapschepen.nl, tyto informace odstraníme.

Za jakým účelem a na jakém základě zpracováváme osobní údaje

Slaapschepen BV Zpracujte své osobní údaje pro následující účely:

Jak dlouho uchováváme osobní údaje

Slaapschepen BV neukládá vaše osobní údaje delší, než je nezbytně nutné pro realizaci účelů, pro které jsou vaše data shromažďována.

Sdílení osobních údajů s třetími stranami

Společnost Slaapschepen BV neprodává vaše údaje třetím stranám a poskytne jim pouze tehdy, pokud je to nezbytné pro provedení naší dohody s vámi nebo pro splnění zákonné povinnosti. Se společnostmi, které zpracovávají data v naší zakázce, uzavřeme procesorovou smlouvu, která zajistí stejnou úroveň zabezpečení a důvěrnosti vašich dat. Slaapschepen BV zůstává odpovědný za tyto operace zpracování.

Cookies nebo podobné techniky, které používáme

Slaapschepen BV používá funkční, analytické a sledovací soubory cookie. Cookie je malý textový soubor, který je uložen v prohlížeči vašeho počítače, tabletu nebo smartphonu při prvním návštěvě tohoto webu. Slaapschepen BV používá soubory cookie s čistě technickou funkcí. Tyto funkce zajišťují, že web funguje správně a že se například ukládají vaše oblíbené nastavení. Tyto soubory cookie slouží také k tomu, aby web fungoval dobře a optimalizoval ji. Kromě toho umístíme soubory cookie, které sledují vaše zvyky pro prohlížení, abychom mohli nabídnout přizpůsobený obsah a reklamy. Při vaší první návštěvě na našich webových stránkách jsme o těchto cookies již informovali a požádali jsme vás o povolení k jejich umístění. Soubory cookie můžete zrušit nastavením internetového prohlížeče tak, aby cookies nebylo uloženo. Kromě toho můžete také vymazat všechny informace, které jste dříve uložili pomocí nastavení prohlížeče. Pro vysvětlení viz: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Na naší cookie prohlášení Najdete zde seznam souborů cookie, které používáme.

Zobrazení, úpravy nebo mazání dat

Máte právo prohlížet, opravovat nebo mazat své osobní údaje. Máte také právo odvolat svůj souhlas s zpracováním údajů nebo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů Slaapschepen BV a máte právo na přenositelnost dat. To znamená, že nám můžete podat žádost o zaslání osobních informací, které máme k dispozici, nebo jiné organizace, kterou jste uvedli v počítači. Můžete zaslat žádost o přístup, opravu, smazání, přenos dat vašich osobních údajů nebo žádost o zrušení vašeho souhlasu nebo námitku proti zpracování vašich osobních údajů info@slaapschepen.nl. Abyste zajistili, že jste o žádost o přístup požádali, požádáme vás o zaslání kopie vašeho ID s žádostí. Proveďte svou pasovou fotku, MRZ (strojově čitelnou zónu, pás s čísly ve spodní části pasu), číslo pasu a občanské číslo služby (BSN) černou v této kopii. To chrání vaše soukromí. Odpovíme co nejrychleji, ale do čtyř týdnů na vaše přání. Slaapschepen BV také chcete upozornit na to, že máte příležitost podat stížnost u vnitrostátního kontrolního orgánu, nizozemského úřadu pro ochranu údajů. To lze provést pomocí následujícího odkazu: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chráníme osobní údaje

Slaapschepen BV brát ochranu vašich údajů vážně a přijmout vhodná opatření, aby se předešlo zneužití, ztrátě, neoprávněnému přístupu, nežádoucímu zveřejnění a neoprávněným změnám. Pokud máte pocit, že vaše data nejsou řádně zajištěna nebo existují náznaky zneužití, obraťte se prosím na naše zákaznické centrum nebo prostřednictvím info@slaapschepen.nl.

Kontakt

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Tel: + 31 (0) 517 234 234
E-mail: info@slaapschepen.nl
Webové stránky: https://slaapschepen.nl

Poslední aktualizace na 23 v květnu 2018